Vremea Meteo - avertizari meteo

Avertizari meteo, Avertizari meteorologice 2014


 

avertizari meteo

COD GALBEN!

In intervalul 22 - 23 octombrie, in judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges si Sibiu va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp si izolat 40...60 l/mp. In Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare. Ploi pe arii extinse se vor semnala in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in jumatatea de sud-vest, unde vremea se va raci accentuat, iar vantul se va intensifica treptat.

Legenda Avertizari Meteo:


COD ROSU! COD PORTOCALIU! COD GALBEN! ALBASTRU!
• Sunt actualizate zilnic, in fiecare ora, avertizari meteo, atentionari meteorologice, toate fenomenele meteorologice care necesita atentie.
• Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
cod rosu cod portocaliu cod galben cod verde
Sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase de intensitate foarte mare (vant, ploi abundente, descarcari electrice, grindina, canicula, ger). Exista risc de viituri majore. Sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase de intensitate mare (vant, ploi abundente, descarcari electrice, grindina, canicula, ger). Exista risc de viituri pe riurile mici. Fenomenele meteorologice prognozate (averse, descarcari electrice, intensificari de vant, temperaturi ridicate) sunt obisnuite pentru zona respectiva dar care temporar pot deveni periculoase pentru anumite activitati. Exista risc de cresteri de debite si niveluri. Nu sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase.

 


Avertizari meteo