Vremea Meteo - avertizari meteo

Avertizari meteo, Avertizari meteorologice 2014


 

avertizari meteo

COD GALBEN!

In intervalul 16 - 17 aprilie va ploua in cea mai mare parte a tarii. In Oltenia si in sudul Banatului, cantitatile de apa vor depasi local 25...30 l/mp si izolat 50 l/mp, iar vantul va avea intensificari cu viteze de 50...60 km/h. In zona de munte va ninge, iar in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali stratul de zapada nou depus va fi consistent si vor fi rafale de vant de peste 70 km/h. Din dupa-amiaza zilei de miercuri, 16 aprilie, si pana in seara zilei de joi, 17 aprilie, temporar vantul se va intensifica si in Muntenia, unde va depasi la rafala 60 km/h.

Legenda Avertizari Meteo:


COD ROSU! COD PORTOCALIU! COD GALBEN! ALBASTRU!
• Sunt actualizate zilnic, in fiecare ora, avertizari meteo, atentionari meteorologice, toate fenomenele meteorologice care necesita atentie.
• Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
cod rosu cod portocaliu cod galben cod verde
Sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase de intensitate foarte mare (vant, ploi abundente, descarcari electrice, grindina, canicula, ger). Exista risc de viituri majore. Sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase de intensitate mare (vant, ploi abundente, descarcari electrice, grindina, canicula, ger). Exista risc de viituri pe riurile mici. Fenomenele meteorologice prognozate (averse, descarcari electrice, intensificari de vant, temperaturi ridicate) sunt obisnuite pentru zona respectiva dar care temporar pot deveni periculoase pentru anumite activitati. Exista risc de cresteri de debite si niveluri. Nu sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase.

 


Avertizari meteo