Vremea Meteo - avertizari meteo

Avertizari meteo, Avertizari meteorologice 2014


 

avertizari meteo

COD GALBEN!

In intervalul 23 -24 aprilie vremea va deveni instabila in cea mai mare parte a tarii si vor fi averse, descarcari electrice si izolat grindina. Cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp in Oltenia, jumatatea estica a Banatului, nordul Munteniei si sudul Moldovei, iar in judetele Mehedinti, Gorj, Dolj si Caras-Severin se vor depasi izolat 50 l/mp. Vantul va avea intensificari in regiunile sudice cu viteze ce vor depasi la rafala 50...60 km/h si temporar in restul teritoriului, in principal in timpul averselor. In judetele din jumatatea sudica a Munteniei, precum si in judetul Olt vor fi manifestari de instabilitate atmosferica si se vor acumula cantitati de apa cuprinse in general intre 15 - 20 l/mp.

Legenda Avertizari Meteo:


COD ROSU! COD PORTOCALIU! COD GALBEN! ALBASTRU!
• Sunt actualizate zilnic, in fiecare ora, avertizari meteo, atentionari meteorologice, toate fenomenele meteorologice care necesita atentie.
• Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
cod rosu cod portocaliu cod galben cod verde
Sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase de intensitate foarte mare (vant, ploi abundente, descarcari electrice, grindina, canicula, ger). Exista risc de viituri majore. Sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase de intensitate mare (vant, ploi abundente, descarcari electrice, grindina, canicula, ger). Exista risc de viituri pe riurile mici. Fenomenele meteorologice prognozate (averse, descarcari electrice, intensificari de vant, temperaturi ridicate) sunt obisnuite pentru zona respectiva dar care temporar pot deveni periculoase pentru anumite activitati. Exista risc de cresteri de debite si niveluri. Nu sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase.

 


Avertizari meteo