Vremea Meteo - avertizari meteo

Avertizari meteo, Avertizari meteorologice 2014


 

avertizari meteo

COD GALBEN!

In intervalul 24 octombrie, ora 10:00 - 24 octombrie, ora 23, in jumatatea de nord a Moldovei si in zona Carpatilor Orientali vremea va continua sa se raceasca, vor fi precipitatii mixte si se vor cumula cantitati care vor depasi izolat 15 l/mp. Temporar, in judetele Botosani, Suceava si Neamt, precum si in zona de munte a judetului Bacau vor predomina ninsorile. Pana spre sfarsitul zilei de sambata, 25 octombrie, in regiunile sud-estice si pe crestele montane vantul va avea intensificari, cu viteze ce vor depasi la rafala 50 - 60 km/h.

Legenda Avertizari Meteo:


COD ROSU! COD PORTOCALIU! COD GALBEN! ALBASTRU!
• Sunt actualizate zilnic, in fiecare ora, avertizari meteo, atentionari meteorologice, toate fenomenele meteorologice care necesita atentie.
• Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
cod rosu cod portocaliu cod galben cod verde
Sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase de intensitate foarte mare (vant, ploi abundente, descarcari electrice, grindina, canicula, ger). Exista risc de viituri majore. Sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase de intensitate mare (vant, ploi abundente, descarcari electrice, grindina, canicula, ger). Exista risc de viituri pe riurile mici. Fenomenele meteorologice prognozate (averse, descarcari electrice, intensificari de vant, temperaturi ridicate) sunt obisnuite pentru zona respectiva dar care temporar pot deveni periculoase pentru anumite activitati. Exista risc de cresteri de debite si niveluri. Nu sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase.

 


Avertizari meteo